CMDR INNOCZE profile > Logbook

Profile
Commander name:
Current ship:
NEW HORIZONS [IN-27A]
(Anaconda)
 
Member since:
Dec 9, 2018
 
Distances submitted:
0
 
Systems visited:
4,828
Systems discovered first:
2,564
Den 1., hvězdné datum 21. dubna 3306

Válka s thargoidy je na spadnutí, frekvence jejich útoků se zvyšuje a jedinné, co se ví je, že útoky přicházejí ze sektoru plejád a Witch Head mlhoviny. Ačkoliv tyto sektory byly už kompletně zmapované, stále se nepodařilo najít jejich centrum.

Jsem jeden z nejlepších kapitánů Federace, která mě poprosila vidat se na expedici po Mléčné dráze, hlavním úkolem bude najít co nejvíce planet typu M, vhodné k osídlení a hlavně - najít Guardiany, víme o nich, z jejich ruin a pozůstatků, že se dokázali efektivně Thargoidům bránit a mají vůči ním efektivní technologie, ze kterých, jako lidstvo, čerpáme.

Dnes jsem provedl poslední testy expediční, průzkumné lodě typu Anaconda od FauIcon deLacy, i přes to, že typ těchto lodí je téměr 500 let, hodí se k mým účelům a mému poslání nejvíce. Výsledky testů byly celkem překvapivé, maximální operační doskok je 69,97LY, prázdná 76,23LY, při přepětí z neutronových hvězd 280,49LY, při podpůrném zážeho FSD pohonu 141,01LY, znamená to, že tato Anaconda "NEW HORIZONS" patří k nejlepším průzkumným lodím ve Federaci.

Nacházíme se v Solu, kolíbce lidstva a vyrážíme na riskatní cestu napříč galaxií, nevím, kdy se vrátím, a nevím, jestli se vrátím, ale je potřeba Thargoidy zastavit.

Společnost mi dělá inteligetní průzkumný počítač EDDiscovery a umělá inteligence Astra, která mi bude pomáhat se všemi výzvami, které mě čekají.

První zastávkou je neutronová hvězda Jackson's lighhouse od kterého se vydávám kolem supermasivní hvězdy Betelgeuse k Rigel a dále dokud nebudeme v sektoru Sanguineous Rim, kde prozkoumáme mlhoviny Jellyfish, Rosette, Seagul a Monkey Head.

Míjím Pluto a nastavuji kurz na Jackson's lighhouse.

CMDR David Hanák, konec záznamu.